26-09-12

Onze 10de kandidaat voor de stage Austin.

mijn naam is Marie-Christine Liekens , 56 jaar 

 

1991 : Mijn eerste opleiding als ambulancier via het Rode Kruis in Vilvoorde bij Brussel waar ik zo kon meedoen aan een grote rampoefening op de militaire luchthaven van Melsbroek , de simulatie  van de vliegramp in Bijlmermeer Nederland . Later deed ik daar ook mee aan een grote motorit de "Indian day" onder begeleiding van de Militaire Politie voor het goede doel "dorpen Koningin Fabiola" en voor de kinderen van legerslachtoffers. Naast zelf met de moto rijden zijn mijn andere hobby’s nog skiën en zwemmen.

 

Sinds 1993 woon ik in Melle (Gent), met mijn dochter Laura nu 22 jaar. Vanaf dan ben ik bij de vrijwillige brandweer van Melle, als ambulancier (dienst 100). Sedert 1 september  hebben we een nieuwe ziekenwagen (zie foto). Normaal gezien komt er volgend jaar ook een nieuwe brandweerkazerne, in samenwerking met brandweer Gent en de politie.

 

Naast mijn job als ambulancier, werk ik ook op een kleuterschool. Daar help ik ’s middags de kinderen met hun middagmaal en ’s avonds doe ik daar dan ook naschoolse opvang en toezicht.

 

Dit is mijn eerste brandweerstage in de US, ik ben zeer enthousiast en benieuwd hoe het zal zijn. Ik kijk er erg naar uit!

 

Groetjes tot dan,

 

M-C

 

IMG_0273.JPG

ambulance2_jpg_h600_jpg_938 (3).jpg

Christine 011.jpg

1092.JPG

DSC_3306 (1).JPG

IMG_0191.JPG

DSC05377.JPG

BADGE BRANDWEER.jpg

MOTO.jpg

 

17:48 Gepost door Patrick Vantroyen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.